Oprettet 15. august 2019

Old English Bulldog





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
1½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Old English Bulldog
Farve: Blue Tan
Køn: Han
Vægt: 23,5 kg
Alder: 1½ år
Pris: 3000,00

Flotte Eddie er indleveret til os på grund af skilsmisse der resulterede i at der ikke var overskud til to hunde. Eddie  elsker alle mennesker og har et meget stort behov for at være tæt på sin ejer. Han følger altid ejeren i hælene og elsker at blive kælet for. Eddie har boet med en kat og en anden hund. Men han er generelt ikke god til andre hunde.  

Han passer godt på sit hjem, og kan godt knurre. Han er dog ikke særlig gøende. Han har det fint nok med børn, men har ikke boet med små børn. Derfor kan han virke voldsom overfor små børn, da han ikke er vant til hvordan man agerer omkring dem.  

Udover at passe godt på hjemmet, passer han også godt på sin mad og lækre ben. Derfor skal man være obs på at han skal have lov til at være i fred når han spiser. Han har været vant til at være alene i tidligere hjem, men det har dog været sammen med en anden hund. Derfor skal det trænes op hvis han skal være alene i nyt hjem.  

Vi søger en familie der har erfaring med bulldogs og derfor kender til deres eventuelle sundhedsproblematikker. Kom endelig og mød ham i vores åbningstid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;