Oprettet 15. august 2019

Puddelblanding, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2980 Kokkedal



Annoncebeskrivelse

Lille Beka kom til Bianca internatet sammen med hendes mor og 4 søskende. De boede hos en alkoholiker, som ikke var i stand til at tage vare på dem. Heldigvis har vi fået lov til at finde gode hjem til hvalpene og moderen er nu også på internatet og vil blive steriliseret.

Beka forventes at blive omkring 7-8 kg. Hendes mor er et puddelmix. Hun er en sød, kærlig og legesyg hvalp ligesom hendes søskende.

Beka er en lille pjusket og charmerende pige som elsker alle mennesker, men som læner sig op ad hendes søskende og de mennesker hun kender. Hun søger derfor efter en familie som vil give hende en god start på livet i Danmark med tryghed, leg og positiv hundetræning.

Beka er født i april 2019 og vil kunne rejse til Danmark i september.

Beka vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hun får orme- og loppekur inden hun forlader Portugal, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hende til Dansk hunderegister.

Er du interesseret i at give Beka et godt hjem, så send en besked med lidt om hvem I er og hverdag du kan tilbyde hende.

Racer: Puddelblanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;