Oprettet 14. august 2019

Puddelblanding, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2980 Kokkedal



Annoncebeskrivelse

Bono er den skønneste lille hvalp. Han kom til Bianca internatet sammen med hans mor og hans 4 søskende. De boede hos en alkoholiker, som ikke var i stand til at tage vare på dem. Heldigvis har vi fået lov til at finde gode hjem til hvalpene og moderen er nu også på internatet og vil blive steriliseret.

Bono er en lille hanhund, som forventes at blive omkring 7-8 kg. Hans mor er et puddelmix. Han er en sød, kærlig og legesyg hvalp ligesom hans søskende.

Bono er så fin og charmerende en lille fyr med de blideste øjne. Hans hale logrer altid når han ser mennesker og han elsker at nusse. Han vil elske en familie som vil give ham en god start på livet i Danmark med tryghed, leg og positiv hundetræning.

Bono er født i april 2019 og vil kunne rejse til Danmark i september.

Bono vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Han får orme- og loppekur inden han forlader Portugal, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde ham til Dansk hunderegister.

Er du interesseret i at give Bono et godt hjem, så send en besked med lidt om hvem I er og hverdag du kan tilbyde ham.

Racer: Puddelblanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;