Oprettet 13. august 2019

blandning, hund, 3 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4250 Fuglebjerg



Annoncebeskrivelse

astrid er den skønneste kul sorte pige,hun er 3 år,og oprindeligt fra Bulgarien,men har været i DK siden ultimo 17 . hun er ,tror jeg,mix af labrador/border collie.
astrid har ikke været den heldigste hund. hun har været hos flere familier,får hun fandt sin rette familie,hvor hun bare elskede at være,men astrids ejer blev ramt af uhelbredelig sygdom,og Astrid måtte flytte igen. derfor er det nu,mig meget magt påliggende at det er den helt rigtige familie som astrid kommer til.
hun er meget aktiv,utrolig kærlig,er blevet noget nervøs,men er fordi hun er blevet svigtet gang på gang. hun gør af fremmede,indtil hun har hilst. hun fare op ved uventede lyde. er også noget der er kommet til. men hun har bare fortjent at få en chance til. hun er sjov,skøn,kærlig,legesyg,elsker at gå tur. kan med andre hunde og katte.
astrid trives ikke med mange hunde i hjemmet,og heller ikke med meget uro.
hun har brug for noget tid,tid til at falde til,og finde ud af at man er der,og ikke er væk igen i morgen. giver man hende det,så vil man få den skønneste,trofaste pige.
Astrid bliver formidlet af Team lana. og befinder sig på vestsjælland i pleje
man er meget velkommen til at melde sig ind i Team Lana på Facebook,hvor i kan læse meget mere om os
det må og skalvære en familie som har tid og lyst til at påtage sig opgaven,og give hende tid til at falde til ro. hun er IKKE aggressiv på nogen måder.

Oplysninger:
Racer: Blandning
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;