Oprettet 13. august 2019

Shetland Sheepdog blanding, hund, 9 mdr. , salgklar 22.8.2018





Race
Race
Shetland Sheepdog
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense Sø



Annoncebeskrivelse

Amber. Den søde pige søger en kærlig familie. Hun er en rigtig glad, venlig, blid, kærlig, omgængelig og tillidsfuld stor hvalp der elsker mennesker og har det fint med andre hunde. Hun er alt i alt, en rigtig dejlig pige ?? Hun forventes, at have det fint med børn, da hun er meget omgængelig og kærlig af sind. 9 mdr | 8kg | Skulderhøjde 40cm | Primære racer er shetland sheepdog/ukendt mindre race.
Amber er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige shelters i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er. Vi er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.
Alle vores formidles med fuld vaccination, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter. Kontakt via email:
email att.: Janni. Besøg os gerne på:
Facebook: New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Shetland Sheepdog blanding
Alder: 9 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 22.8.2018

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;