Oprettet 13. august 2019

Old English Bulldog





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
5 år og 3 uger
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Skønneste Chino søger sin nye familie.
Han har desværre haft en del hjem, ikke fordi der har været noget i vejen med ham, men fordi dem der har købt ham ikke vidste hvad det vil sige at have en old english bulldog. Han var ikke i så god stand da vi fik ham ind, han var tynd og havde allergi, hvilket vi snart har styr på.
Derfor søger vi nogle til ham som kender til alt det charmerende ved racen og de små udfordringer der også kan være. Chino er en rigtig buller basse som elsker alle mennesker, han er utrolig stædig og har sine egne meninger. Han elsker at lege og være vild, men samtidig elsker han også at sove længe. Han tror han er en lille hund, for han vil gerne op på skødet. Han er ok med nogle tæver, men har det rigtigt svært med han hunde. Han kan simpelthen ikke fordrage dem. Han er blevet så dygtigt, og går nu bare forbi dem uden at sige et kvæk. Han kræver stadig en del træning ang socialisering. Derfor søger han også en familie hvor han kan blive alene hund, hvor der ikke er andre dyr i hjemmet eller børn.
Chino er ikke glad for at være alene, så ny ejer skal være indstillet på at det skal trænes, og der kan være en chance for han aldrig lære det. Chino er blevet meget dygtig hos os, og er ikke så nervøs når vi går fra ham, som han var i starten. Han søger hus og have, og ikke i nogen stor by.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;