Oprettet 13. august 2019

Shih Tzu, hvalpe, 1 uge , salgklar 20.10





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
3600 Frederikssund



Annoncebeskrivelse

Jeg skal nok skrive en masse om de kære små kommende hvalpe og deres forældre, som jo er en stor del af hvalpene, både udseende og deres sind. Men det vigtigste er at fortælle at de er ikke født endnu. Vi ejer både mor og far og har gjort det altid.
Fie som er mor er høj gravid, men da jeg denne gang ikke har set paringne er er der usikker på det nøjagtge parringstidspunkt. En hund er typisk drægtig mellem 65 og 73 dage, så d. 20.10 er ca dato, så snart hvalpene kommer og jeg forventer de gør det i løbet af en uges tid, så kommer der den helt nøjagtige dato på for mulig afhentning. Da vi har har haft flere kuld hvalpe, bor de i hele landet og venners venner er vilde med dem.
Derfor er der pt nu reserveret en hvalp ( han)
Min plan som altid er at matche hvalp med ejer, så I meget gerne må reservere en hvalp, men jeg kan ikke sige hvilken det bliver, da jeg først skal have mulighed for at se / lære hvalpene at kende og så længe de kun sover og spiser og ikke går eller kan se, så er der ikke personlighed endnu. Det har fungeret de andre gange og de tidligere købere har været glade for matchet :-)
Jeg vil gerne tale med dig / jer inden jeg beslutter hvem der skal være de nye ejere og omvendt hvis I ikke bryder jer om mig/ tanker osv, så kigger I videre.
Vi forventer 5 hvalpe og over, så max reservation af 5 hvalpe vil jeg pt tage ind.
Man kan ikke ønske et køn, men bedst bare en hvalp. Der er kun en der har stået på vente liste fra sidste gang der har fået lov til at vælge køn. Fremgangsmåde;
Samtale i . telefon Hvis ønske om reservation betaling af kr. 1800,- Når de er betalt, er der en hvalp reserveret.
Så snart hvalpene finder deres endelige ejer, betales kr. 3200,-
De resterende kr. 3000 betales ved afhentning.
Hundebog, 2 x ormkur, lovpligtige vacinationer osv er selvfølgelig på plads. Lidt af den gode mad til den første uge, noget der lugter bekendt osv.
Vi gør alt hvad vi kan for at sende dejlige, trygge og modige hvalpe afsted- det er en garanti.
Venter spændt :-).

Oplysninger:
Racer: Shih Tzu
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 20.10

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;