Oprettet 12. august 2019

Fransk bulldog blanding, hund, 7 mdr. , salgklar 20.8.2019





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense Sø



Annoncebeskrivelse

Fabian. Den søde dreng søger en kærlig familie. Han er en meget sød, blid, legesyg, tillidsfuld, kærlig og glad hvalp der elsker mennesker og har det fint med andre hunde. Han forventes, at have det fint med børn. Han har det fint med andre hvalpe og hunde.
Alt i alt, en rigtig dejlig dreng. 7 mdr | Forventet 25kg | Forventer skulderhøjde 48cm | Primære racer Fransk bulldog/Beagle/ukendt mellem str race. Fabian er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige shelters i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er. Vi er CVR registreret.
Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Alle vores formidles med fuld vaccination, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter. Kontakt via email:
email - att.: Dior Schou. Besøg os gerne på:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk. Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20.8.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;