Oprettet 7. august 2019

Alaskan. malamut , hund, 9 år





Race
Race
Alaskan Malamute
Alder
Alder
9 år
Placering
Placering
5000 Odense C



Annoncebeskrivelse

Mine kære Nanook (hanhund) og Akela (tæve). søger et godt hjem, hvor de kan leve den pensionist-tilværelse de har fortjent. Jeg fik Nanook og Akela da de var 10 uger gamle, for små 9,5 år siden. Sammen har vi været på mange fine turer, hvor de har trukket mig afsted tilfods, på cykkel og på ski. De er søskende og har været side om side hele deres liv, og det skal de fortsætte med. Derfor omplaceres de kun sammen.
Til at begynde med levede de som både inde- og
Begge hunde er rene Alaskan Malamut og har stambog. De har ikke været brugt til avl. Nanokk har været kastrert siden han var hvalp, og Akela fik fjernet livmodere sidste år, pga. en alvorlig betændelse. De har gyldig rabiesvaccine og har fået almindelig vaccine hvert år.
Nanook og Akela har begge en fantastisk mentalitet, men de er meget forskellige. Nanook er «ægte» trækhund, og når han først trækker, er han som et damplokomotiv. Han elsker det!!! Akela derimod er ikke det store trækdyr. Hun har alt for travlt med at vimse rundt og udforske verden omkring sig. Hun vil meget gerne jage mus og andre smådyr, og fanger hun dem, ender de som måltid. Det går an at sætte en line mellem dem når de trækker, så går det fint med at komme fremad. Begge to er enormt kælende og søger meget menneskelig kontakt. De er helt trygge omkring børn. Dog er de ikke begejstrede for andre dyr, uanset race. Akela KAN enes med andre hunde, men så må hun være alene. Er de sammen hopper hun med på sin brors unoder. De er trænet til at ignorere andre hunde på tur, og det er ikke noget problem at holde dem under kontroll.
Det er med tungt hjerte jeg omplacerer dem, men desværre har jeg ikke noget valg. Jeg vil dog ikke give dem væk for enhver pris, og jeg har nogle ufravigelige krav til en evt. ny ejer. Det er af altoverskyggende betydning at de får det godt.
Hvis du er interessert og har nogen spørsmål, så tøv ikke med å ta kontakt.

Oplysninger:
Racer: Alaskan. malamut
Alder: 9 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;