Oprettet 7. august 2019

Boxer, hund, 3 år





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
6430 Nordborg



Annoncebeskrivelse

??MANGLER DU VERDENS BEDSTE VEN?! ??
Så læs med her-. Verdens sødeste boxer sælges??. Ticka på 3, 5 år (4 år d. 4/11) søger hendes nye familie, som kunne tænke sig at lege, putte og gå ture med hende. Ticka ELSKER børn! Store som små. Børn kan gøre alt med hende. Hun elsker andre hunde og kan også affinde sig med katte. Ticka vil være med hvor hendes ejere er, så man har hele tiden sin ven ved siden??. Ticka er i Bur hjemme ved os, når hun er selv hjemme.(hun elsker sit Bur) Dette er hun, fordi har ødelagt ting hjemme ved os, når hun har været selv.
Måske, med den rigtige stimulering og træning, at hun kan være selv hjemme uden at være i Bur. Men vi kan ikke garantere det. Vi går med ticka i grime, fordi hun trækker en del og da jeg var gravid, kunne jeg ikke holde til at hun trak sådan pga bækkenløsning.
Men her er vi sikker på at dette kan trænes væk, hvis man har tiden til det. Det har vi desværre bare ikke haft. Ticka er en livsglad hund, som er den perfekte familiehund, både med store og små familiemedlemmer ??. Ticka har Cornea dystrofi. Men dyrlægen har sagt at det ikke har betydning, hvis det ikke vokser. Men vi skulle holde øje med om det vokser sig større. Hvis det gør, kan man få taget en blodprøve for at se hvad man kan gøre ved det. Ved tilfælde af at det vokser, kan det opereres. Vi ser helst at ticka bliver solgt til Fyn eller Jylland og at vi besøger det sted, Ticka måske skal bo, inden vi beslutter os helt. Hun koster 2.000 kr med alle hendes ting såsom frakker, grime, halsbånd, snor, hynde (pude), Bur, madskål, foder og legetøj. Ticka er en tænd/sluk hund. Dvs at hvis man vil lege, gå tur, cykle eller andet med hende, er hun altid klar. Men man kan også bede hende om at ligge sig hen - så gør hun det.
Dog skal hun måske have det at vide et par gange, hvis hun er et nyt sted eller hvis det er nye mennesker, eksempel nye ejere. Hun skal lige forstå at man mener det, når man siger det. Kom endelig og mød hende og lad os få en snak om hva.

Oplysninger:
Racer: Boxer
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;