Oprettet 31. juli 2019

Grand Danois (Den danske Hund)

Race
Race
Grand Danois (Den danske Hund)
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 RødovreAnnoncebeskrivelse

Race: Grand danois-blanding
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 44,9 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Viggo har startet livet på den virkelig hårde måde ved at stå lænket til et hus på Gran Canaria i 2 ½ måned, inden et dansk par købte ham fri og fik ham afsted mod Danmark og et bedre liv og tilværelse.

Og det fik han, det skal der ikke herske nogen tvivl om, om end kun i kort tid. For desværre blev det på familiens gamle hunds bekostning, der grundet alder og sygdom slet ikke længere er gearet til Viggo's højenergiske udbrud, der med kampvægten på 45 kg, kan virke meget voldsom. Så alle de bedste intentioner har været der, og Viggo har haft intet mindre end en forrygende tid, hvor han har fået lov til at smage på det virkelig gode hundeliv, modsat hvad han kom fra, og nu skal vi have fundet en ny familie til at tage over.

Sådan kan du hjælpe os med at redde flere hunde og katte.

En ny familie skal være gearet til denne fuldkommen elskelige, men også ekstremt hvalpede og voldsomme fyr. Vi kræver derfor at man har haft de helt store racer før, og hvis der er hund i hjemmet i forvejen, hvilket der hjertens gerne må være, så skal det være en stor klods, der kan klare mosten!

Viggo er intet mindre end et festfyrværkeri og besidder en begejstring og kærlighed til livet uden lige. Han er ikke egnet i et hjem med børn, med mindre de er store, hundevante teenagere, der ikke sådan lige vælter som kegler i et spil bowling.

Han trænger til kærlig opdragelse og træning generelt, i det han er voldsomt fan af at springe op og stadig hvalpe-napper en del, og der er altså mange kilo bag, så det bliver ikke ved med at være lige charmerende, selvom han virker til at være støbt med en kerne af ren kærlighed.

Viggo SKAL ud til hus og have i landlige omgivelser væk fra byliv, og så skal hans kommende familie være indstillet på, at han ikke kan være alene hjemme, og at han splitter alting ad, når han overlades til sig selv. Han kan sågar åbne vinduer og døre, og fordi han tidligere i sit liv har skullet kæmpe for at få vand, så er han en hund, der vogter sin vandskål rigtig meget.

Så han er jo en hund med bagage, der dog fremstår med den mest fantastiske energi og gode vibes, på trods af dette. Han kræver en familie, med erfaring med molosser, og som har de helt rette forhold til ham, og har både tid og overskud til at lægge et godt stykke arbejde i ham de næste par år, så der kommer en ENDNU mere vidunderlig og velafbalanceret/velopdragen hund ud af ham på den anden side af teenageårene.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Grand Danois (Den danske Hund) 6000 kr.

Grand Danois (Den danske Hund)

Tre ægte grand danois hanhvalpe af skønne, unge forældre sælges. De er uden stamtavle og sælges vaccineret og chippet og har fået ormekur, De er blevet dyrlægetjekket ved fødslen og bliver igen inden ...

Alder 7 uger
7300 Jelling

Grand Danois (Den danske Hund) 14000 kr.

Grand Danois (Den danske Hund)

En fin jämn kull grand danois valpar efter friröntgade, väl meriterade och stabila föräldrardjur föddes den 14/5 och är leveransklara den 9/7. Finns i Blekinge i södra Sverige. Mor: SE43182/2012 Bell...

Alder 3 uger
37011 Backaryd