Oprettet 27. juli 2019

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
12 uger
Farve
Farve
Sort, hvid, grå, lysebrun på bagben.
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. juli 2019
Placering
Placering
2650 Hvidovre
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte, at jeg må sælge lille delta, på 13 uger og 6 dage. Hun bliver 14 uger i morgen, torsdag d 25/7.
Jeg har været nød til at flytte i lejlighed, pga personlige årsager, og hun kan slet ikke falde til; fordi der ikke er en have hun kan komme ud i.
Delta er en meget aktiv ung dame, som elsker at lege med bolde, og pivdyr og elsker i den grad vand især stranden og badekar, hvilket hun er en lille smule prof i svømning.
Delta er renlig, og siger selv til, ved at pive, når hun gerne vil ud.

Det skal være nogle som har tiden til og tag sig af hende og stimuler hende mentalt og fysisk, da den type hund kræver det. Lange gå ture leg mm.

Delta har stambog som følger med, hun er en utrolig smuk hund, og vil egen sige super godt til udstilling, hvis man har lyst til det.
Delta kan med alle, både andre hunde, (både han og hun-hunde) katte, børn og voksne.

Hun er lige blevet færdig vaccineret og skal først igen om 1 år, hun er ikke stiliseret, og kan derfor få hvalpe når hun er klar til det..

Der vil medfølge stamtavle- sundhedsbog- mad - legetøj- tæppe- masser af godbidder- 1 hvalpe halsbånd og 1 voksen halsbånd - flexline- shampoo..

Vi vil meget gerne komme ud til jer og besøge jer, så vi ved hun får et godt og solidt hjem, hvor der bliver taget godt imod og af hende. Er også velkommen til at komme og se hende.

Kun seriøse henvendelser.

Delta kan ses i Hvidovre.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;