Oprettet 20. juli 2019

Anden race, tæve, 3 år





Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Staffordshire bull terrier pige søger nyt hjem. Vi ønsker at se om det er muligt at finde rette perfekte hjem for vores skønne staff pige, da der er sket nogle ændringer i familien som gør at vi mener det vil være den bedste løsning for hende. Hun er velopdragen, glad, mild af sind og rolig.
Hun er meget nem og elsker at køre i bil. Vi ønsker og ser gerne at det er et voksent par/enlig uden en stresset hverdag med små børn som optager al tiden.
Og gerne et hjem med få alene hjemme timer. Hun elsker børn og er meget god til dem, så børnebørn eller ældre børn vil være lækkert.
Hun skal bare ikke glemmes i mængden :-) . Hun enes fint med alle andre hunde, går pænt i snor. Er opvokset på “landet”i hus og have.
Hvorfor vi også. ser at hun skal bo i hus med have fortsat og ikke midt i en storby i lejlighed. Hun sælges udelukkende som familiehund og IKKE til avl eller kennel. Hun har stamtavle. Vi frabeder os alle useriøse henv. Fra folk som blot er nysgerrige mm. Men glæder os til at høre nærmere fra en seriøs og måske den kommende familie og hvad denne kan tilbyde :-);
Så skal jeg gerne fortælle meget mere om hende.

Race: Anden race
Alder: 3 år
Køn: Tæve

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;