Oprettet 19. juli 2019

Blandingsrace, hund, 4 år , salgklar 19. juli 2019





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Mød fantastiske Liselotte, hun er 4 år, vejer 16 kg og 45 cm høj. Har fået ormekur, er vaccineret og steriliseret.
Søde Liselotte blev reddet fra et frygtelig liv hos en jæger, som holdt masser af hunde i bittesmå bure på et minimum af mad og vand. Når en Podengo ikke kan jage mere, bliver de som oftest efterladt eller slået ihjel. Heldigvis lykkedes det os at redde Liselotte og hendes søskende.
De var alle i meget dårlig stand, både fysisk og psykisk da de kom til Milus Internat i Portugal. Tynde, sky og bange. Men med masser af tålmodighed og ikke mindst kærlighed, er disse skønne tøser begyndt at stole på mennesker igen, og nyder kontakten og de nus de kan få tiltusket sig. De er sociale med andre hunde og i det hele taget nogle fantastiske dejlige piger.
Hvad Liselotte måske ikke har i klassisk skønhed med sin pjusket pels, store snude og lille lyse fipskæg, det har denne lille hundepige så sandelig i charme og udstråling. Hun loger ivrig når man snakker med hende, og vil så gerne med på tur, er stadig lidt forsigtig og usikker, det var heldigvis ikke så længe og hun trisser sødt afsted.
Liselotte er et pragteksemplar på at hunde lever i nuet, hun er virkelig blomstret op, og godt på vej til at blive verdens bedste hundepige, mild, sød og fuld at gå på mod, trods hendes barske fortid.
Hendes søster blev adopteret til Danmark i februar, nu må det være søde Liselottes tur til at opleve et hjem hun kan kalde sit eget. Det ville være så fantastisk, hvis de to søstre kunne mødes igen.
Så er du/i også faldet for Liselotte, så skriv og fortæl hvad du/i kan tilbyde denne lille søde pjuske pjort.
Liselotte formidles gennem Dogs of Portugal Danmark.
Du/I kan læse mere om internatet og vores arbejde med hundene på:www. dogsofportugal. dk
Er du interesseret i at adoptere Liselotte, og mener du/I kan tilbyde hende et godt hundeliv, så
kontakt os.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 19. juli 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;