Oprettet 17. juli 2019

Blandingsrace, hund, 9 år , salgklar 17. juli 2019





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
9 år
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Mød dejlige Franz. Han er simpelthen den skønneste rare modne herre på 9 år, 30 kg og 55 cm høj. Han har fået ormekur, er vaccineret og kastreret, så nu er han er helt klart til næste og bedre kapitel i sit liv.
Hvad Franz måske ikke har i ungdommelig ynde, har han til gengæld i charme og kærlighed. Han er den rareste blide skønne fyr overfor både mennesker og andre hunde.
Denne bløde dreng blev funder vandrende rundt på motorvejen, tydelig forvirret over pludselig at være ladt i stikken og helt alene. I dag bor han på Milus internat i Portugal, hvor han fra første dag af, smeltede alles hjerter med sit blide væsen - og ved bare at være Franz.
Selvom han ikke er nogen hvalp eller unghund skal han have chancen. Der må være nogen, som ikke kan lade være med hovedkulds at forelsker sig i denne dejlige dreng.
Så er du/i klar til at åbne jeres hjem og ikke mindst hjerter, og vise søde Franz at livet kan være en blød seng at sove i, kærlighed og tryghed, som han sådan fortjener så skriv endelig til os. Han fortjener om nogen alt det bedste i verden og mere til.
Franz formidles gennem Dogs of Portugal Danmark.
Du/I kan læse mere om internatet og vores arbejde med hundene på:www. dogsofportugal. dk
Er du interesseret i at adoptere Franz, og mener du/I kan tilbyde ham et godt hundeliv, så
kontakt os.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 9 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 17. juli 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;