Oprettet 12. juli 2019

Pomeranian, tæve, 3 år , m. stamtavle, salgsklar 11/7-19

Race
Race
Pomeranian
Race
Pomeranian
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
7100 VejleAnnoncebeskrivelse

Nova er en utrolig blid poms, som elsker sine mennesker og kan med alle hunde, samt børn i alle aldre.
Hun er udstillet med flotte resultater i DRU, DDH samt DHL.
Nova elsker at sidde i cykelkurven foran og når cykelkurven kommer frem, så hopper og danser hun for at komme i, så vi kan komme ud at cykle.
Hun elsker også at komme ud at læse avisen, men sofa hygge på ryggen, enten i favnen eller på en pude, er lige sagen for Nova.
Hun sover i hendes højt elskede transportkasse om natten inde i soveværelset, med hendes bamse “Alfi”. Transportkassen står åben og der er en vandskål på tremmerne, da hun nogle gange bliver tørstig om natten. Hun bryder sig ikke om at sove en hel nat i sengen, hvis man ligger to, da hun er bange for at blive mast. Derfor er hun godt tilpas i kassen eller på gulvet hvis det bliver for varmt.
Nova kan godt give lyd fra sig, når hun hører noget i hjemmet, men pomser er jo også alarmhunde, så det er nok ikke så sært.
Nova kan sagtens være alene hjemme uden at ødelægge noget. Her er hun vandt til at være alene sammen med mine andre hunde, så der skal måske lidt tilvænning til så hun bliver tryg i hendes nye hjem alene. Her er musk en god ting, da det hører de altid hos os.
Overfor fremmede gør hun og bliver utryg, men lokker man hende med en godbid, så hjælper det på det. Hun tør op lidt efter lidt og hun kunne aldrig finde på at bide.
Hun ligger på ryggen når poterne skal klippes, men kløerne, ja dem vil hun helst ikke have klippet og det giver en diskussion hver gang, hihi.
Begge hendes forældre er født i Rusland men Nova er født i Danmark på Sjælland.
Hun må ikke avles på da hun har patella luxation på venstre bagben i mild grad
Hun får Hills J/D foder for at afhjælpe PL med lidt leverpostej over, samt lidt ørredolie til aften. Vi mærker intet til hendes PL til daglig, så længe hun får det at spise.
Født den 17/10-15
Hvis du vil høre mere til Nova eller vil møde hende, så skriv PB eller ring/skriv på :. telefon .

Oplysninger:
Race: Pomeranian, stamtavle medfølger
Alder: 3 år
Køn: Tæve
Salgsklar pr.: 11/7-19


Pomeranian 6.000. kr.

pomeranian, hund, 2 år

Super sød familievenlig pomeranian sælges pga personlige årsager. Kontakt mig gerne på 60667968 ved evt fremvisning eller spørgsmål. <b>Oplysninger:</b> Racer: Pomeranian Alder: 2 år Type: Hund

Alder 2 år
5400 Bogense

Pomeranian 8500 kr.

3 glade Pomeranian hvalpe til salg

Vi bor i Nørresundby, Nordjylland og har 3 Pomeranian unge som er klar at flytte ud i starten i december. De har ikke stamtavle, men begge forældre er dansk, sunde og registeret i dansk hunde registr...

Alder 5 uger
9400 Nørresundby

Pomeranian 7.500. kr.

Pomerania/German Spitz, hvalpe, 8 mdr.

Kære hundeelskere. Vi er desværre nød til at sælge vores hvalp da vi har fået tilbudt job og har ikke tid til dem?? Han er 7 mdr gamle. Vaccineret og Cipet. Han har også fået ormekur. Ring gerne og b...

Alder 8 mdr.
3400 Hillerød