Oprettet 12. juli 2019 Føj til dine favoritter

Pomeranian, tæve, 3 år , m. stamtavle, salgsklar 11/7-19

7100 Vejle
Race
Race
Pomeranian
Race
Pomeranian
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
7100 VejleAnnoncebeskrivelse

Nova er en utrolig blid poms, som elsker sine mennesker og kan med alle hunde, samt børn i alle aldre.
Hun er udstillet med flotte resultater i DRU, DDH samt DHL.
Nova elsker at sidde i cykelkurven foran og når cykelkurven kommer frem, så hopper og danser hun for at komme i, så vi kan komme ud at cykle.
Hun elsker også at komme ud at læse avisen, men sofa hygge på ryggen, enten i favnen eller på en pude, er lige sagen for Nova.
Hun sover i hendes højt elskede transportkasse om natten inde i soveværelset, med hendes bamse “Alfi”. Transportkassen står åben og der er en vandskål på tremmerne, da hun nogle gange bliver tørstig om natten. Hun bryder sig ikke om at sove en hel nat i sengen, hvis man ligger to, da hun er bange for at blive mast. Derfor er hun godt tilpas i kassen eller på gulvet hvis det bliver for varmt.
Nova kan godt give lyd fra sig, når hun hører noget i hjemmet, men pomser er jo også alarmhunde, så det er nok ikke så sært.
Nova kan sagtens være alene hjemme uden at ødelægge noget. Her er hun vandt til at være alene sammen med mine andre hunde, så der skal måske lidt tilvænning til så hun bliver tryg i hendes nye hjem alene. Her er musk en god ting, da det hører de altid hos os.
Overfor fremmede gør hun og bliver utryg, men lokker man hende med en godbid, så hjælper det på det. Hun tør op lidt efter lidt og hun kunne aldrig finde på at bide.
Hun ligger på ryggen når poterne skal klippes, men kløerne, ja dem vil hun helst ikke have klippet og det giver en diskussion hver gang, hihi.
Begge hendes forældre er født i Rusland men Nova er født i Danmark på Sjælland.
Hun må ikke avles på da hun har patella luxation på venstre bagben i mild grad
Hun får Hills J/D foder for at afhjælpe PL med lidt leverpostej over, samt lidt ørredolie til aften. Vi mærker intet til hendes PL til daglig, så længe hun får det at spise.
Født den 17/10-15
Hvis du vil høre mere til Nova eller vil møde hende, så skriv PB eller ring/skriv på :. telefon .

Oplysninger:
Race: Pomeranian, stamtavle medfølger
Alder: 3 år
Køn: Tæve
Salgsklar pr.: 11/7-19


Pomeranian 8.500. kr.

Pomeranian, flere hvalpe, 4 uger , salgsklar 8/9

Pomerania hvalpe, 1 brun pige, 1 brun dreng, 1 sort dreng. Mor ren pomerania sort uden stamtavle og far er, zobel rød russisk pomerania, med FCI stamtavle. <b>Oplysninger:</b> Race: Pomeranian Alder...

Alder 4 uger
4970 Rødby

Pomeranian 9.500. kr.

Pomeranian, hanhund, hvalp, 12 uger

hej jeg er kenzo . jeg er lidt over 12 uger gammel. jeg søger en ny familie, som har tid og overskud til mig. jeg er utrolig glad for børn. jeg elsker at lege med bolde og løbe rundt i haven. så de...

Alder 12 uger
7100 Vejle

Pomeranian 12.000. kr.

Pomeranian, hanhund, 4 år

Pomerania hanhund rødbrun sælges, vi er nødsaget til at sælge hvor søde Parco pga min kone har fået allergi for dyr , Parco er 4 1/2 år han er født den 20.04.2015 Vi har hentet ham hjem som hvalp fra...

Alder 4 år
1160 København K