Oprettet 11. juli 2019

Presa Canario hvalp til salg





Race
Race
Dogo canario
Alder
Alder
4 mdr.
Farve
Farve
Sort med hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. juli 2019
Placering
Placering
4070 Kirke Hyllinge
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hej alle sammen, mit navn er Storm! ????
Jeg er en stor hanhund hvalp på 16 uger og 20 kg. Min race hedder Presa Canario og jeg bor på Sjælland, mellem Holbæk og Roskilde, hos en sød dame, som købte mig fri fra en som ikke havde forstand eller råd til at have mig da jeg var 13 uger.
Jeg har haft lidt problemer med mine øjenlåg forneden hvor mine øjenvipper rullede ind i mine øjne, men det har den søde dame fikset for mig, på dyreklinikken hvor hun arbejder, så nu kan jeg snart flytte til mit nyt hjem. ????

Jeg har et helt normalt energiniveau. Jeg er god med andre hunde, jeg kan godt lide børn. Jeg er stueren og jeg leger pænt med de andre hunde og jeg deler gerne mit legetøj og jeg hører godt efter. ????
Jeg er en meget sød og god hvalp. Jeg har endnu ikke ødelagt noget eller været uartig hos den søde dame, hun siger at jeg bliver en rigtig god hund når jeg er voksen. Fordi jeg bare er så nem. ???? Når jeg får besked på, at nu går vi i seng, så går jeg udenfor i haven og tisser og så løber jeg ind i min kurv og ligger mig til at sove.
Og så står jeg op når den søde dame siger at vi skal op og ud og gå tur - og så hjem og få mad! - Jeg eeeelsker mad!
Jeg spiser rigtig godt og er virkelig glad for min mad. - Jeg tigger ikke efter menneske mad.
Jeg er god til at gå i snor og jeg stikker ikke af når jeg går fri. Jeg bliver lige hvor du er og sidder pænt på rumpen og venter på at du siger at jeg må gå. ????
Jeg siger vov når nogen går forbi min have og jeg er dygtig til at komme når der bliver kaldt. Jeg er klar til at flytte fra den søde dame den 15 Juli.

- Du SKAL vide, at jeg bliver en stor hund på 60-65 kg og at jeg derfor spiser meget mad og er en dyr hund at have. ????

Sundhedsbog, halsbånd, snor, mad, hundeseng og meget andet medfølger. Samt informationer og rådgivning om racen og fodervejledning.

I er meget velkomne til at komme og se og møde Storm efter aftale.
For flere billeder og videoer af Storm og livet hos plejemor gå på instagram: helle_dogblog

Kontakt: Helle Andersen på mail: xxxhmna@gmail.com

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;