Oprettet 11. juli 2019

Ratonero bodeguero andaluz , hund, 5 år

Race
Race
Anden Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
3520 FarumAnnoncebeskrivelse

Vores 2 skønne hunde a racen ratonero bodeguero andaluz søger et trygt og kærligt hjem med masser af plads udendørs, leg og omsorg.
Eddy er storebror på ca. 4,5 år. Han var meget sky og berørt af sin fortid, da han kom til os, men i dag er han en dejlig hund, som elsker gåture, leg og en god omgang nussen. Han er stadig lidt påpasselig og kræver mere træning og socialisering med andre hunde, men vi ser dagligt fremgang. Han har et indre ur, når det er på tide at få mad eller gå tur. Især når han synes, det er på tide at gå tur, render han rundt lige bag os og prikker til os med hans pote.
Betty er lillesøsteren i familien. Hun er ca. 4 år og ELSKER nussen og opmærksomhed. Hvis Eddy får lov at få et par minutters opmærksomhed alene, er han heldig, for Betty er der straks og vil også nusses. Hun værdsætter en god lur (særligt når hun får lov at være i sofa eller på skød), men elsker også at lege og jage sin storebror i haven. Selv om hun er en sød, lille pige, kan hun lyde som et rovdyr, når der leges.
Hun har ikke haft særlig meget socialisering med andre hunde, men hun vil uden tvivl være glad for at kunne lege med andre hunde.
Hun fik desværre pådraget sig en dårlig hofte kort efter, vi tog dem til os. Hun bruger derfor ikke sit højre bagben, hvis tempoet er lidt for højt, men det berører hende ellers ikke i dagligdagen.
De er et vidunderligt makkerpar, som oftest sover ved siden eller på hinanden. De er ikke bange for at blive aet af børn (og voksne), som kommer over og vil sige hej, og de har altid været meget tålmodige overfor vores 2,5-årige søn, når legetøjsskruetrækkeren kommer frem, eller når Betty lige skal bruges som en hvilestol.
Vi ønsker et hjem, hvor der er mere tid og plads til DEM og meget gerne med have. I en travl hverdag har vi mere og mere dårlig samvittighed, når de er alene størstedelen af dagen, og de ikke får den fysiske aktivitet og den omsorg, som de elsker og fortjener.
Skriv endelig.

Racer: Ratonero bodeguero andaluz
Alder: 5 år
Type: Hund


Anden Race 5.800. kr.

Japansk Chin, hvalpe, 4 uger , salgklar 14. oktober

Vores lille Cafe Latte er blevet mor til 6 smukke hvalpe, 3 drenge og 3 piger! De er af stueopdræt og er vante til alle hjemlige lyde, andre hunde, katte og endda børn ;0) De vil være vaccineret to ga...

Alder 4 uger
9310 Vodskov

Anden Race 3.200. kr.

Mic, hvalpe, 5 mdr.

Hektor på 5 mdr er en dejlig socialiseret, kærlig og legesyg hvalp, der drømmer om egen familie. Hektor elske alle - andre hunde, voksne og børn. Hektor er et mix af noget godt helt hvad vides ikke, m...

Alder 5 mdr.
3520 Farum

Anden Race 3.300. kr.

Egyptisk gademix , hund, 12 mdr. , salgklar nu

Adam ertil adoption . en skøn unghund reddet fra gaden i Egypten da hans mor blev forgiftet . Adam er en rigtig sød hund der elsker at få en masse kærlighed - det har han nemlig ikke fået meget af . ø...

Alder 12 mdr.
8300 Odder