Oprettet 11. juli 2019

Ratonero bodeguero andaluz , hund, 5 år

Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
3520 FarumAnnoncebeskrivelse

Vores 2 skønne hunde a racen ratonero bodeguero andaluz søger et trygt og kærligt hjem med masser af plads udendørs, leg og omsorg.
Eddy er storebror på ca. 4,5 år. Han var meget sky og berørt af sin fortid, da han kom til os, men i dag er han en dejlig hund, som elsker gåture, leg og en god omgang nussen. Han er stadig lidt påpasselig og kræver mere træning og socialisering med andre hunde, men vi ser dagligt fremgang. Han har et indre ur, når det er på tide at få mad eller gå tur. Især når han synes, det er på tide at gå tur, render han rundt lige bag os og prikker til os med hans pote.
Betty er lillesøsteren i familien. Hun er ca. 4 år og ELSKER nussen og opmærksomhed. Hvis Eddy får lov at få et par minutters opmærksomhed alene, er han heldig, for Betty er der straks og vil også nusses. Hun værdsætter en god lur (særligt når hun får lov at være i sofa eller på skød), men elsker også at lege og jage sin storebror i haven. Selv om hun er en sød, lille pige, kan hun lyde som et rovdyr, når der leges.
Hun har ikke haft særlig meget socialisering med andre hunde, men hun vil uden tvivl være glad for at kunne lege med andre hunde.
Hun fik desværre pådraget sig en dårlig hofte kort efter, vi tog dem til os. Hun bruger derfor ikke sit højre bagben, hvis tempoet er lidt for højt, men det berører hende ellers ikke i dagligdagen.
De er et vidunderligt makkerpar, som oftest sover ved siden eller på hinanden. De er ikke bange for at blive aet af børn (og voksne), som kommer over og vil sige hej, og de har altid været meget tålmodige overfor vores 2,5-årige søn, når legetøjsskruetrækkeren kommer frem, eller når Betty lige skal bruges som en hvilestol.
Vi ønsker et hjem, hvor der er mere tid og plads til DEM og meget gerne med have. I en travl hverdag har vi mere og mere dårlig samvittighed, når de er alene størstedelen af dagen, og de ikke får den fysiske aktivitet og den omsorg, som de elsker og fortjener.
Skriv endelig.

Racer: Ratonero bodeguero andaluz
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Anden Race 3500 kr.

Anden Race

Blandingshvalpe- Alle er vaccineret, chippet og har fået ormekur. 4skønne piger og 5 dejlige drenge. Mor: Scæfer/Rottweiler. Far: Ren Riesenschnauzer.

Alder 6 uger
3390 Hundested

Anden Race 30000 kr.

Anden Race

American Bully hvalpe!!! (Ikke ulovlige i Danmark) Søde, energisk, meget kloge og nysgerrige hvalpe sælges! 5 hvalpe tilbage...3 hunner og 2 hanner! De er født d. 01.11.2019 og opvokset i vores hu...

Alder 3 uger
7400 Herning

Anden Race 2500 kr.

Anden Race

Rescuedog søger kærligt hjem til Django. Django et 1 år med et godt hunde sprog. Der er intet ondt i ham og han går til dagligt med 25 andre hunde. Han er kærlig sød og en sjov hund. Django egner ...

Alder
3230 Græsted