Oprettet 5. juli 2019

Staffordshire Bull terrier , hvalpe, 5 uger , salgklar 24.07.19





Placering
Placering
5500 Middelfart



Annoncebeskrivelse

Staffordshire Bull Terrier hvalpe, født den 29.05.19 salgsklar d. 24/7
9 smukke Staff-hvalpe, to tæver og 7 hanner. 5 hanner og 1 tæve tilbage. INKL. Stambog søger kærligt hjem fra d. 24/7.
Mor og far har stamtavletavle hos DDH.
Hvalpene starter deres liv på landet og vænnes til børn. Både mor og far er fantastiske familiehunde, de er utroligt sociale, lærenemme og loyale. Det er muligt at møde mor'en, når man besøger hvalpene.
Mor og far har flotte resultater. Hvalpene vil være chippet, sundhedstjekket, vaccineret og have fået ormekur x 2 inden afhentning og selvfølgelig stambog. Din hvalp vil også få et stykke legetøj med, der lugter af mor og en startpakke med foder. (Vi anbefaler at man ved afhentning af hvalpen tager et tæppe med, som de andre hvalpe lige kan lægge på samt moren til hvalpen), ligeledes vil der medfølge 1 gratis udstilling hos DDH.
Der er et depositum på kr. 3000,-, som fratrækkes salgsprisen, men ikke betales tilbage ved fortrydelse.
De kommende ejere vil løbende blive opdateret med billeder. Vi gør ALT hvad vi kan for at hvalpene fik/får en god start på livet. Vi forventer kommende køber ligeledes gør alt hvad de kan for at hunden har det bedst muligt.
Der vil blive lavet en købskontrakt og hvis man er interesseret, så kan man deltage i en lukket gruppe på facebook. Her vil der kunne gives råd og idéer.
14.000 pr. hundesnude ???? INKL. stambog og gratis indstilling samt 1 års medlemskab af DDH . Hvalpene befinder sig ca. 3 km. Udenfor Middelfart.

Oplysninger:
Racer: Staffordshire Bull terrier
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 24.07.19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;