Oprettet 23. juni 2019

Blanding, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5853 Ørbæk



Annoncebeskrivelse

Nord
Den smukke dreng søger en kærlig familie.
Han er en intelligent, kærlig, sød, lydhør, blid, sensitiv, træningsvillig og aktiv dreng der rigtig gerne vil samarbejde med sin ejer. Han skal trænes med andre hanhunde, da han kan være dominerende. Han er næsten renlig og træner at være alene hjemme i lokal pleje.
Vi ønsker kun han kommer til en familie/person med erfaring med brugshunde (schæfer) og vil formå at træne med ham kontinuerligt, da han elsker det.
Han har det fint med børn, men vi foretrækker større børn, da han kan være voldsom (indtil han er trænet) i sin leg. Katte har han det fint med indendørs men jagter dem udendørs hvis de løber. Alt i alt, en rigtig smuk dejlig hund for erfarne hundeejere.
Forhistorie: Nord blev reddet fra gaden med en anden hund. Han har været i lokal pleje cirka 6 måneder nu, men trives ikke godt med mange hunde, da det stresser ham.
2 år, 32 kg, skulderhøjde 60cm og det vurderes at den primære race er sort schæfer.
Ved interesse eller spørgsmål, kontakt da New Hope Denmark via mail på email . Att: Janni / Nord. Ellers kig forbi vores Facebook gruppe af samme navn, og vores hjemmeside hvor vi også har søde små hvalpe.
New Hope Denmark formidler gadehunde fra Azorerne og Portugal, hvilket vi vil sige at NHDK står som mellemled mellem familien og de frivillige i Portugal. Det koster 420 euro inkl PayPal gebyr (svarende til ca 3200 kr) og de dækker rejseomkostninger, EU-pas, vaccinationer inkl rabies, loppe/ormekur samt chip, inkl neutralisering hvis de er gamle nok. Hunde fra risikoområderne vil ligeledes være blodtestet for leishmania og giardia.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;