Oprettet 21. juni 2019

Engelsk bulldog, hund, 2 år





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8520 Lystrup



Annoncebeskrivelse

Det er med kæmpe sorg for vores familie at vi er kommet til den beslutning at skulle af med vores elskede Grisling. Men grundet ændrede forhold i familien er vi desværre nødsaget til at finde et nyt hjem til hende.

Hun er 1,7 år, og er passet med vacciner og er steriliseret. Hun er ren engelsk bulldog, men uden stamtavle. Hun har haft en lidt hård start på livet og har været meget lille og er idag stadig lille for sin race, hvilket var det vi faldte for!:)Hun har ingen men’ deraf, andet at hun som racen typisk gør, døjer med allergi.
Hun er en meget aktiv hund, som elsker at rende løs, lystre dog som vinden blæser..Kan ellers de basale ting som sit, dæk og gi pote, på plads (kurven), og er renlig, og kan være alene hjemme en arbejdsdag.
Hun er vant til at komme i sofaen.
Og går til dagligt med en ældre chihuahua, og så er hun vant til børn (8 og 12år) Hun er ekstremt selskabelig og kan i sin begejstring godt blive lidt vild (løbe rundt, hoppe op) så hun vil egne sig bedst med lidt større børn der selv kan sige fra.

Har et par ønsker til kommende ejer, jeg ser gerne at hun kommer hen hvor man har kendskab til bulldog og ved hvad det kræver, da vi søger hendes sidste hjem. At man har have og bor i etplan, og at hun ik er urimeligt meget alene hjemme.

Et andet ønske, men ik et krav, er at vi gerne vil tilbyde pasning i ferier mm, og vi vil blive rigtig glade for et billede i ny og næ:);

Pris 8500kr

Jeg forbeholder mig retten til ikke at sælge hende hvis jeg ik føler det er det rigtige match.

Racer: Engelsk bulldog
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;