Oprettet 13. juni 2019

Dansk spids, hvalpe, 8 uger , salgklar 31/8 2019





Race
Race
Dansk Spids
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4771 Kalvehave



Annoncebeskrivelse

Dansk Spids/samojede spids, salgsklare når de er 8 uger, hvilket forventes Ultimo august 2019, medfølger stamtavle fra GDS. Samojede spids - Du har nu muligheden for at erhverve et nyt og dejligt medlem af familien, der som ekstra bonus er en af Danmarks bedste familie hunde. Vores smukke hund Beauty, på 5,5 år, er nemlig blevet parret med Keldslykkegaards Malik. Begge forældre er kontrolleret for HD og er patella 0/0. For mere information om Malik se: `LINK FJERNET`
Og for mere information om racen se `LINK FJERNET`. Alle hvalpene bliver chippet og tjekket af vores dyrlæge inden de forlader os, sammen med et tæppe, lidt foder til den første tid og en stamtavle, så du kan se hvalpens aner.
Vores hunde er avlet under Foreningen GDS, hvor man forsøger at genskabe den Danske Spids som tidligere har været en rigtig familiehund, hvor far og mor gik i marken og hunden passede på børnene. Deres primære mål er at skabe en sund og rask hund. Hvis I vil vide mere så kontakt os endelig, for enten mere information om racen, Beauty eller hvalpene. Det er allerede nu muligt at blive skrevet op, og møde Beauty. Hvis man vil møde Beauty (og os) inden hvalpene kommer skal dette dog ske inden uge 27, da vi derefter gerne vil have ro omkring hende. Og dernæst kan man møde hende og hvalpene når de er 4 uger gamle, hvilket vi forventer omkring uge 32. Vi har en facebookgruppe hvor vi opdatere nyheder under hele forløbet og som vi bruger til at holde kontakten med "vores" hvalpe og deres nye familier :)

Oplysninger:
Racer: Dansk spids
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 31/8 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;