Oprettet 12. juni 2019

Dansk/svensk gårdhund . Blanding. , hund, 3 år





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Roquefeler er en sød lille forsigtig spansk bodeguero. ( Dansk/ svensk gårdhund.) mix på ca. 3 ½ år. Han vejer ca. 8-10 kg. Og måler ca. 35-37 cm.
Roquefeler ankom 1. maj 2019 til det spanske internat. Han var blevet fundet på vejen alene og uden chip.
Da han stadig er så ny, kan vi ikke fortælle så meget om ham endnu, men indtil nu, har han vist at han er en kærlig lille fyr, der har brug for lidt tid til at stole på omverden. Han kommer hen for at få kontakt, når der ro omkring ham. Han vil også gerne lege med os frivillige, på en lidt usikker måde, så han pjatter lidt rundt. Vi er sikre på, at han hurtigt vil få tillid til en ny familie, hvis man bare er lidt tålmodig og ikke presser ham.
Har er blevet integreret i en af de store indhegninger og det er voldsomt for ham. Han er utryg, når de alle (50 hunde) er lukket ud på gårdspladsen, der opholder / gemmer han sig i et af burene og titter kun lige ud indimellem. Men når de lukkes ind i de mindre bure efter det lange frikvarter, så er han sammen med 4-5 andre hunde og der ser han ud til at være bedre tilpas.
Vi ved ikke, om Roquefeler har været i et hjem før eller om han har boet i en have/gård. Vi leder efter et roligt hjem til ham uden små børn og ikke midt i en by. Det skal være et hjem fyldt med kærlighed og tålmodighed, der har tid til at hygge om ham og vise ham, at verden ikke er farlig.
Gå ind på FACEBOOK siden : Rosa´s Spanske Hunde og se en lille film med den dejlige dreng.
Han bliver nu chippet, vaccineret, kastreret og får EU pas. Han bliver blodprøvetjekket ved reservation.
Det koster 3300 kr. at adoptere denne lille søde fyr og det er inkl. fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Dansk/svensk gårdhund . Blanding.
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;