Oprettet 12. juni 2019

Jack russel blanding, hund, 12 mdr.





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Natacha er en lille livlig pige. Hun er blevet indleveret på internatet i Spanien i juni 2019, da hun var fundet løbende rundt på vejen. Hun var chippet og ejeren blev ringet op, han kom hurtigt til internatet, for at… overdrage hende til internatet, han ville ikke længere have hende. Natacha er født i marts 2018, så hun er lige godt et år gammel. Hun er registeret til at være en jack russel blanding. Hun vejer ca. 9 kg. Og måler ca. 35-37 cm.
Natacha er en frisk og livlig lille pige, hun er fyldt med energi og kærlighed. Hun elsker mennesker og vi har set hende med to større børn, der gik tur med hende. Hun trækker lidt i snoren, men med lidt træning og daglige gåture, lærer hun hurtigt at gå pænt.
Hun er også god med de andre hunde. Det er stadig lidt overvældende for hende at gå fra at bo i et hjem til at bo i en indhegning med 50 andre hunde i alle størrelser og aldre. Hun er stadig lidt tilbageholden overfor de mange hunde, men fungerer fint, når der ikke er alt for mange omkring hende.
Natacha har brug for en aktiv familie, der vil tage hende med ud i det blå på lange ture og aktivere hende mentalt. Vi ved ikke, om Natacha har været vant til at bo indenfor i et hjem eller om hun har været ude hund, som mange hunde er i Spanien.
Gå ind på FACEBOOK side : Rosa´s Spanske Hunde og se en film med Natacha.
Natacha får nu opdateret hendes vacciner, bliver steriliseret og bliver blodprøvetjekket ved reservation.
Det koster 3300 kr. at adoptere lille Natacha og det er inkl. rejsen med bil og fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Jack russel blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;