Oprettet 12. juni 2019

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador / Border Collie
Farve: Brun/hvid
Køn: Hun
Vægt: 36,6 kg
Alder: 6½ år
Pris: 3000,00

Gaia er en skøn pige, hvis ejer desværre er blevet for syg til at kunne give Gaia alt det hun har brug for.  

Hun har brug for en familie, der kan håndtere at Gaia er udfarende overfor langt de fleste andre hunde, og at der kun er få hunde, hun bryder sig om. Overfor mennesker er hun det kærligste væsen, imødekommende og yderst godmodig, også overfor børn + 6 år. Hun har også tidligere boet sammen med kat og kanin, men hunde er altså bare ikke et ubetinget hit. 

Motion har på det sidste været på et absolut minimum, og Gaia er gået hen og blevet overvægtig og skal tabe sig 5 kg. Vægttabet er essentielt, da alderssvarende slidgigt begynder at vise sig i Gaia's krop, og for at skåne hendes knogler og led bedst muligt, så skal hun holdes slank og muskuløs. Vi anbefaler at hun fodres med en ledstøttende diæt, der samtidig er lav på kalorier. 

Gaia har tidligere snust til lydighedstræning, men det er længe siden hun har modtaget træning. Hun vil dog RIGTIG gerne gå spor, og hendes nye familie bør tilbyde hende dette, så hun får dækket sit behov for mental stimuli, da hun virkelig er en kvik og klog hund, der gerne vil arbejde og bruge hovedet (og næsen). 

Gaia skal ud til hus og have, og meget gerne væk fra det mest hektiske byliv. Da hun er halv hyrdehund har hun det bedst, når familien er samlet og hun leder optimalt set efter en familie, der er sammen med hende det meste af tiden. Hun kan godt være alene hjemme i dagtimerne, men ikke god til at være alene om aftenen, og vi kommer til at foretrække nye ejere, der ikke arbejder fuld tid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;