Oprettet 11. juni 2019

Chihuahua/franskbulldog , hvalpe, 1 uge , salgklar 6/8





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
2670 Greve



Annoncebeskrivelse

D. 11/06 fik vores dejlige tæve hvalpe, som blev til hele 7 stks, ud kom 4 hanner og 3 tæver. Der er 3 sorte og hvide med en snært og brun, 1 brun som sin mor og 3 hvide og sorte med lidt brun.
Diva havde en rolig og flot fødsel, og alt gik som det skulle. Information om forældre:
Diva er en blanding af fransk bulldog og chihuahua, hun er en meget rolig hund, med et fantastisk sind og lærenem. Hun er velopdragen og lydig.
Maison er en lille chihuahua med et meget roligt sind, han er velopdragen, lydig og meget lærenem. Information om hvalpe :
Da hvalpene kun er dage gamle, kan vi ikke svarer på hvordan deres personlighed er 100%, men de kan allerede opleves nu, så vil du følge din hvalp er det her du har muligheden.
Hannerne har en pris på 4500kr
Tæverne har en pris på 5000kr
Ved begge skal der ligges et depositum på 1500kr, for at hunden ikke har mulighed for at blive solgt til anden side. Hvalpene får 3x ormekur vacciner og chipning inden fraflytning til ny ejer . Så kom og mød din fremtidige hvalp allerede nu, og følg den hele vejen til den flytter hjem til dig. Ved evt spørgsmål eller ønske om at møde hvalpene kan jeg kontaktes over PB
Der vil med tiden blive oprettet en facebook side så i forældre kan følge dem ??.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua/franskbulldog
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 6/8

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;