Oprettet 8. juni 2019

Dansk/svensk gårdhund . Blanding. , hund, 9 år





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
9 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Dansk/svensk gårdhund . Blanding. , hund, 9 år , Stakkels Luca… I maj 2018 blev Luca fundet i en lille by i Spanien, han havde en chip, så dyrlægen ringede til hans ejer… som ikke ville have Luca tilbage… Han var 8 år gammel… Luca kom på internatet, hvor han var ret forvirret og sad ved lågen dagen lang og ventede.
Luca måler ca. 55-57 cm og vejede 15 kg ved ankomst.
Nu næsten et år senere er han faldet til på internatet, han sidder stadig ofte ved lågen og kigger håbefuldt ud. Han bor sammen med 8 andre hunde, som han fungerer godt med.
I april 2019 var han heldig at komme med på en tur ned i byen – langt væk fra internatet med to af hans hundevenner. Egentligt var det ikke planlagt at Luca skulle være én af de tre den dag, men da den frivillige kom tilbage til buret for at tage den tredje hund ud, så sad Luca der med forventningen strålende ud af ham…
Luca var ikke spor nervøs for at køre i bil, han var spændt og glad. Straks bilen var parkeret og han var kommet ud, så stoppede hans hale stort set ikke med at logre. Hold da op hvor han nød hvert et sekund!! Han spadserede afsted, som om han havde gået turen ofte. Han hilste på fremmede hunde og så videre igen. Da der blev holdt en lille pause på en bænk, var han den første til at hoppe op på skødet ??
Luca lod sig ikke påvirke af trafikken, børn på løbehjul og forbipasserende mennesker. Han trak lidt i snoren og ville gerne fremad. Vi gik forbi et område, hvor gadekattene bliver fodret og der var han meget ”tændt”.
På et lille cafebesøg var han sød og rolig og han var pjattet med småkagerne ??
Han var super nem at have med!
Gå ind på FACEBOOK siden Rosa´s spanske hunde og se en film med Luca.
Det skal siges, at han på ingen måde virker til at være en ældre hund, han har stadig mod på livet og er super frisk. Kan du tilbyde ham et trygt hjem (uden kat) med daglige gode gåture, en blød seng og masser af kærlighed – så kontakt os ??
Luca er chippet, vaccineret, kastreret og har EU pas.

Oplysninger:
Racer: Dansk/svensk gårdhund . Blanding.
Alder: 9 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;