Oprettet 3. juni 2019

Australian Shepherd

Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Blue Merle og Sort Tricolor
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. juni 2019
Placering
Placering
4450 Jyderup
Stamtavle
Stamtavle
DRU
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi var så heldige at vores smukke tæve fødte 11 smukke og sunde hvalpe d. 8 April, 5 tæver og 6 hanner i farverne blue merle og sort tricolor.

Hvalpene vokser op på et lille privat landbrug med et hav af forskellige dyr så som katte, høns, ænder, gæs og geder som de gerne skulle være tilvendt inden flytning. Derudover vil de også være vant til dagligdagens mange forskellige lyde, mindre børn og selvfølgelig andre hunde.
Ved flytning vil hvalpene have fået deres ormekur, vaccination, en fin sundhedsbog, stamtavle samt en lille hvalpepakke med lidt forskelligt i.

Vi ser frem til at høre lidt om jer og hvis der skulle være nogle spørgsmål til os, er de selvfølgelig også meget velkomne.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Australian Shepherd 8000 kr.

Australian Shepherd

Australien shephard hvalpe renracede sælges 2 tæver og 1 han.. uden stamtavle... er opvokset i stuen og passet godt på af mor.. kun seriøse henvendelser..

Alder 3 uger
4573 Højby

Australian Shepherd 6.500. kr.

Vizla/Astralien sheeperd, hvalpe, 2 uger , salgklar 8 august

Blandings hvalpe far Vizla med stamtavle, mor Australien sheeperd. Der er 7 tæver og 3 hanner De vokser op inde ved os og er i hænder dagligt. Faren bliver brugt til jagt Dispositum 2000kr og de betal...

Alder 2 uger
6920 Videbæk

Australian Shepherd 10.000. kr.

Australian shepherd, hanhund, 2 år , salgsklar 26/6-2020

Australian Shepherd han tilbydes til avl. Højtstillet red merle australian shepherd med det skønneste temperament og med DKK stamtavle tilbydes til avl. HD: A AD: 0 OCD: Fri Øjenlysning: intet påvis...

Alder 2 år
8543 Hornslet