Oprettet 24. maj 2019

Jagt- og familiehund med top stamtavle





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Hvid/gul
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. juni 2019
Placering
Placering
9380 Vestbjerg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Labrador hvalpe, 2 tæver og 3 hanner, alle gule, efter Labstratego Fast Thunder / Daisy og Thirsgaards Final Match / Sisto. Begge forældres sundhed er helt i top.
Hvalpene er født d.27/4 og avlet efter Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klubs avls anbefalinger. Hvalpene er registreret i DKK. Når hvalpene er 8 uger, har de gennemgået dyrlæge tjek og behandlet mod orm.
Der er 1 han som endnu ikke har fundet nyt hjem.
Daisy er familiehund og en dejlig en af slagsen, hun er rolig, mild og imødekommende, charmerende og velbygget, er både af udseende og temperament racetypisk. I hendes stamtavle er en lang række af kendte og højt præmierede brugshunde.
Sisto er familie, jagt og konkurrence hund. Han er stor og muskuløs, har den ro, fart og energi som skal være i en effektiv jagt og sports hund. Som familiehund er han en naturlig sød hund, mild, venlig og nem at have omkring sig, god til at tilpasse sig dagligdagen i hjemmet. Han møder og omgås mennesker med stor ro og tillid. I træning og brug er han virkelig dejlig at arbejde med, energisk, lystbetonet, samarbejdsvillig og kontaktsøgende. Han er ført gennem DRK markprøve system til vinderklasse og føres der. Under jagt, hvor jeg bruger ham rigtig meget, er han fuldstændig rolig, opmærksom og fastholder fuld fokus, samarbejdsvilje og lydighed i alle jagtens situationer.
Hvalpene er i Vestbjerg/Nordjylland.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;