Oprettet 24. maj 2019

Berner Sennen, hvalpe, 1 uge , salgklar 13.07.19





Race
Race
Berner Sennen
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7742 Vesløs



Annoncebeskrivelse

Natten d. 12 maj, bragte vores godmodige og kærlige Berner Sennen tæve, Alba, 7 fine og livskraftige hvalpe til verden.- 2 drenge og 5 piger.
Mor Alba er en ren Berner Sennen, på 3 år. hun er en livlig, kærlig og tillidsfuld familiehund. Som nu har bragt sit 2. kuld hvalpe til verden. Hun er en rigtig skøn hundemor, der passer sine hvalpe med stor omsorgsfuldhed og moderkærlighed efter alle kunstens regler.
Far er halvt Alaskan Husky og halvt border collie med en strejf af schæfer og labrador. Han har et skønt roligt væsen, og er en kærlig og trofast familiehund.
Begge forældre er, selvfølgelig, sunde og raske og i god form.
Hvalpene er alle sorte med forskellige hvide aftagninger og begyndende brune aftegninger. Mor Alba har tofarvede øjne (et brunt og et blåt) så hvalpene kan få både blå, brune og tofarvede øjne.
Hvalpene vokser op som en del af vores store familie med 4 børn fra 3-15 år. For os er tiden med småhvalpe en stor og betydningsfuld tid, som vi nyder at have sammen som familie. Med fokus på at give hvalpene den bedste start på livet og med den største fornøjelse bliver hvalpene leget med, nusset og kysset og socialiseret af et aktivt familieliv.
For at give Alba og hvalpene en rolig og tryg start, tager vi først imod besøg og endelig reservation af hvalp, når hvalpene er 4 uger gamle, d.15 juni, -her kan de ses og vælges efter først til mølle. -vi laver selvfølgelig ikke besøgsaftaler med flere familier end der er hvalpe til!
Hvalpene er klar til at flytte hjem til deres nye familier når de er 8 uger gamle, d.13 Juli.
Til den tid vil de naturligvis alle være dyrlægekontrolleret med sundhedsbog, ormebehandlet, chippet og registreret. De vil få med sig en hvalpepakke med lidt foder, tæppe/bamse de er vant til, og som lugter trygt og hjemligt af mor og søskende.
Pris 6000 kr.:
1000 kr. betales ved reservation.
5000 kr. betales ved afhentning.
Kig ind på facebooksiden ’Albas hvalpe’ hvor vi løbende lægger billeder, videoer og små hverdags historier op.

Oplysninger:
Racer: Berner Sennen
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 13.07.19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;