Oprettet 22. maj 2019

Schæferhund





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
1 år og 2 måneder
Placering
Placering
5592 Ejby



Annoncebeskrivelse

*Schæferkyndigt træningshjem søges*
Simba er kommet til os, da ejer måtte erkende en schæfer var for stor en opgave, når man ikke vil lavet benarbejdet med træning.
Han er en skøn men misforstået dreng, der ikke er blevet lavet dagens gode gerning med. Der er blevet gået ture og spillet bold. Simba går for det meste fornuftigt i snor også ved trafikeret vej. Han er stadig teenager og kan finde på at hoppe op, nappe og lave lidt trækkeleg i linen. Vi oplever at han rigtig gerne vil træne og respondere godt på ros og godbidder, vi har introduceret ham for klikkertræning. Hans koncentration rækker ikke så langt, derfor må nyt hjem have tålmodighed og gå roligt frem i træningen. Simba har lært at være alene hjemme, dog skal der påregnes en periode hvor han har mulighed for at tilvænne sig sit nye hjem. På ture i skoven tager han sig god tid til at snue til hver eneste træ på vejen.
Da han kan være en voldsom dreng, søger vi et hjem uden børn. Simba er ellers typisk skøn teenager schæfer som bare mangler et hjem der ved hvad en schæfer er og kræver.
Han vejer knap 40 kg og er muligvis blanding er hvid schweizisk hyrdehund og schæfer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;