Oprettet 22. maj 2019

Omplacering af engelsk bulldog på 11 mdr.





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
11 mdr.
Farve
Farve
brun-hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
23. maj 2019
Placering
Placering
9000 Aalborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Omplacering af vores elskede ”Flemming”.

Vi er nødt til at finde en ny familie til vores 11 mdr. gamle bullerbasse, ”Flemming” som er født med stamtavle. Han er en rigtig god ”dreng”, som bare ikke kan lide at være alene hjemme – max. 2-3 timer ad gangen. Vi er i en situation som gør, at vi har vores daglige arbejde, er på landevejene og har ikke mulighed for at have ham med.

Dette er ikke den optimale løsning med en hund som ham. Vi har derfor truffet en tung og mega træls beslutning. Vi søger derfor en anden kærlig familie med et godt hjem, som vil elske ham ligeså meget som vi har gjort. Vi tror det optimale vil være, at det er en familie som måske har en buller i forvejen. ”Flemming” elsker at lege med andre hunde – og har et stort legehjerte, og er meget social. Lidt atypisk for bulldogracen, så kan han også godt lide at gå lange ture????.

For dem som kender racen, så ved de også at de kan snorke og prutte en del – dette gør ”Flemming” heller ikke det store i.

Det ligger os også meget på sinde, at den familie som kommer til at overtage ”Flemming” gerne må bo i et parcelhus med have eller i landlige omgivelser

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;