Oprettet 21. maj 2019

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Chihuahua-blanding
Farve: brun med tegniner
Køn: Han
Vægt: 5,1 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Rolf er vores nyeste beboer, og han har desværre været her før. Som lille hvalp fandt vi hans ultimative drømmefamilie, men som tiden er gået har Rolf udviklet sig til den nervøse side, som mange chihuahua's har og på trods af to års hårdt, men kærligt arbejde, så spiller den nervøse side bare ikke ind i en børnefamilie til familiens store sorg. 

Det ville dog være synd at fastholde ham i et scenarie, der konstant holder ham på kanten af vagtsomhed og nervøsitet, derfor skal vi nu have fundet de perfekte familie til ham i henhold til den personlighed, han har udviklet.

Rolf er ofte havnet i uhensigtsmæssige situationer i tidligere hjem, hvor han har følt sig så presset, at han har bidt, markeret og gøet, og derfor leder vi meget specifikt efter en chihuahua-erfaren familie uden børn, som kan tilbyde Rolf en rolig tilværelse indenfor med faste rammer og rutiner, en forudsigelig hverdag er kodeordet, inklusiv et aktivt liv udenfor. 

Vi har nemlig opdaget en ubetinget træningsglæde hos Rolf, der MEGET gerne vil arbejde og træne for godbidder, så det er bestemt noget, man skal udnytte, så han får brugt sit kønne hoved, med Rødovres flotteste underbid, til noget fornuftigt.

Rolf er ikke en "gammelmands-hund". Han er ung og sprudlende og sprængfyldt med energi, der skal bruges fornuftigt, og mød hjertens gerne op i Dyreværnets åbningstid og høre meget mere om ham.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;