Oprettet 15. maj 2019

Engelsk setter





Race
Race
Engelsk setter
Alder
Alder
4 år og 4 måneder



Annoncebeskrivelse

Her er dejlige og super lækre Adon. Hans ejer gik desværre bort, og derfor er denne smukke dreng havnet hos os. Den engelske setter er en hunderace der bl.a. er kendt for sine imponerende præstationer indenfor forskellige former for hundesport, herunder agility, lydighedstræning og show. Hunderacen er desuden kendt for at være venlig, godmodig, aktiv og i besiddelse af en intens jagtlyst. Desværre har han ikke fået den rette stimulans hos tidligere ejer, så han var meget understimuleret da han kom til os. Han havde også pelsknuder over det hele, men alt det er der styr på nu, og han bliver bedre og bedre for hver dag der går. Han kan en masse, både plads, sit, dæk, bliv, og han venter med at gå indtil han får ordet fri.
Når han er i snor går han kun plads ved en, og når han er løs elsker han at tage lange løbe ture. Han er god med tæver og kastrerede han hunde.
Han er renlig og er dygtig til at være i boks, men han kan ikke være alene hjemme, endnu. Vi er sikre på, at hvis han får den rette stimulans og aktivering, skal han nok blive fantastisk til det også.
Han skal ud til nogle erfarne mennesker, og gerne nogle med jagt hunde erfaring. Han skal ud til hus og have, uden mindre børn og mindre dyr. HUSK AT DER SKAL BOOKES TID TIL HVER ENKELT HUND! SKRIV EN MAIL (roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk) MED HVAD DU KAN TILBYDE, HVAD DU HAR AF ERFARING MED HUNDE MM.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;