Oprettet 11. maj 2019

Labradoodle F1B, hund, 7 mdr. , salgklar nu





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
6091 Bjert



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige labradoodle-hvalp, Goya på 7 måneder søger en kærlig familie. Goya er vokset op i vores familie med to voksne og tre piger på 10 til 13 år.
Vores livsomstændigheder har desværre inden for kort tid ændret sig, så det er med sorg, at vi har måtte træffe den beslutning, at Goya er bedst tjent med at komme videre til en ny familie, da vi mod forventning ikke kan klare den opgave, det er at have en kvik labradoodle, der kræver stimulering og aktivering. Goya er en rolig tæve med varme, brune øjne. Hun er meget lærenem – elsker at lære nye kommandoer og løse udfordringer. Hun har det bedst, når dagen byder på en variation af hvile, leg, søgeopgaver og indlæring af nye kommandoer. ?
Hun er meget tålmodig – både når der er optræk til en gåtur eller hvis familien har brug for ro til at løse opgaver. Hun tilpasser sig ved at lægge sig ned og vente, det allerbedste hun har lært. Goya er meget tryg. Hun er vant til lyde og bevægelser – både i hjemmet og i det offentlige rum. Goya vil helt sikkert sige om sig selv:
•Jeg er renlig
•Jeg kan være alene hjemme
•Jeg er glad for at køre bil
•Jeg har gået til hundetræning hos DCH, hvor jeg har fulgt hvalpehold 1
•Jeg kan gå pænt i snor
•Jeg kan mange kommandoer – fx sit, læg dig, bliv, søg, plads
•Jeg kan sidde ude foran en butik og vente på at min familie handler ind. Goyas mor er en sort labradoodle og hendes far er en sort kongepudel. Hun er født 20/10 2018. Goya er vaccineret, har fået ormekur og kur mod lopper og flåter. Hvalpebog medfølger. Det er MEGET vigtigt for os, at Goya får en familie, der vil give hende den aktivering og stimulering, hun har brug for. Derfor vil vi gerne bede alle interesserede om at fortælle om, hvordan de forestiller sig, at Goya skal indgå i deres hverdag.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle F1B
Alder: 7 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;