Oprettet 6. maj 2019

Boxer blanding, hund, 8 år





Race
Race
Boxer
Alder
Alder
8 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Boxer blanding. , hund, 8 år , Sparkle er en fin ældre boxer blanding. Hun er ca. 8 år gammel, hun blev fundet forladt i et industriområde i Spanien i december 2018.
Hun så ud til at have haft en hård tid på egne poter. Hun var fyldt med sår, flåter, mudder og var tynd. Hun halter på hendes højre forben og først troede vi, at hun havde været i en ulykke, men hendes røntgenbilleder viste ingen brud og dyrlægen mener, at hendes halten kan være medfødt.
På trods af en hård tid er hun ved godt mod. Hun elsker mennesker, at få opmærksomhed, kæl og kys. Selvom hun halter, trasker hun ivrigt afsted på tur og ser ikke ud til at være belastet af det. Nå det skal gå stærkt, så er det faktisk på tre ben. Selv trapper klarer hun fint!
Hun bor i en indhegning med 5 andre hunde, både tæver og hanner og der er ingen problemer. Bliver de unge hunde lidt for meget, vrisser hun af dem og det er så det. I april var Sparkle med på en tur ned i byen og det gik rigtig godt. Hun var super nem i bilen (hun skulle have hjælp til at komme op i bilen pga hendes ben) og var på ingen måde berørt af trafik, mennesker og andre hunde. Hun hilste pænt på hundene og ville også gerne hilse på menneskerne, både mænd og damer.
Hun var med på cafebesøg, hvor hun lagde sig pænt og roligt og ventede på en småkage. Hun er MEGET glad for en lille snack :-)
Sparkle var så nem at have med!. Vi leder efter et hjem til Sparkle uden trapper, da det måske kan blive en udfordring for hende på sigt. Vi ved ikke, om hun har boet i et hjem før, eller om hun har været holdt som plads hund. Men hun vil uden tvivl elske en varm og blødhundeseng at blive gammel i.
Gå ind på Facebook siden Rosas spanske hunde og se en lille film med hende . Sparkle er steriliseret, vaccineret, chippet og har fået EU pas. Hun vil blive blodprøvetjekket ved reservation. Det koster 2200 kr. at adoptere denne dejlige pige og det er inkl fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Boxer blanding
Alder: 8 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;