Oprettet 18. april 2019

Jack Russell Terrier, hvalpe, 2 uger , salgklar 28.maj 2019





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4330 Hvalsø



Annoncebeskrivelse

Dansk privat stueopdræt fra godt dansk hjem. Gode hundeforældre. 3 hvalpe tilbage. Lejre Kommune v/ Roskilde
Forældrene er familiehunde uden stamtavle og ikke fra kennel - men fra gode varme hjem som har fået masser af kærlighed. Vi er ikke professionelle kommercielle avlere, men en helt almindelig dansk familie. Der er tale om race-rene hvalpe - og altså ikke blandingshunde. Den ene af forældrene er oprindelig fra Jylland og den anden fra Sjælland – for at forhindre indavl.
Vi anser hundene for at være sunde og raske - men som sagt er der tale om familiehunde uden stamtavle. Hundene bliver tjekket af en dyrlæge før salg. Vi har fundet 2 hunde som er 9 og 4 år gamle og som aldrig har været alvorligt syge. Vi tror på at naturen er stærk - og vi kunne aldrig finde på at avle på usunde dyr.
Ungerne er født 2. april 2019.
Vi søger de bedste hjem til de 3 hundehvalpe. Vi har pt. 2 hunner og 1 han tilbage. Du er velkommen til at besøge hvalpene.
Vi står for chipning, vaccination, ormekure og dyrlægetjek og danske hunderegister, indtil du overtager hunden i deres livs-uge 8 til 10.
Der lægges et depositum ved handlens indgåelse på kr. 1.500. Depositum tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Vi laver en kontrakt på købet af hvalpen, og de sælges som privatkøb.
Kontakt mig på . telefon ved interesse for de søde små hvalpe.
Vi glæder os til at møde de kommende glade hundeejere - som kan se frem til mange glæder. Dette kan vise sig at blive dit livs bedste investering - med mange gode oplevelser med menneskets bedste ven.
Du er velkommen til også at besøge hanhunden - og selv tage den i øjesyn -og også få en snak med hanhundens ejere. De bor i nærheden af os.
Venligst familien Vilhelmsson
Se mere på vilhelmsson. dk
Søgeord: Hvalpe, Hundehvalpe, Jack Russel. Jack Russell Terrier, Jack Russel hvalpe, Jack Russel hundehvalpe.

Oplysninger:
Racer: Jack Russell Terrier
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 28. maj 2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;