Oprettet 16. april 2019

Engelsk springer spaniel, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 30.6.2019





Race
Race
Engelsk Springer Spaniel
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
9500 Hobro



Annoncebeskrivelse

Skøn lille jagthund med et stort potentiale og en imponerende stambog. En Springer Spaniel er en umådelig kærlig og hengiven hund. Magen til lærenem og dejlig jagt og familie hund skal man lede længe efter. En springerspaniel er aktiv, ofte i bevægelse og evigt glad. På én gang en rolig og afbalanceret familie- og selskabshund og en energisk jagthund, der skal have afløb for sin trang til aktivitet. Den er trofast og hengiven i familien, venlig og overbærende sammen med børn. En springerspaniel er vagtsom, men omgængelig i forhold til fremmede og andre hunde.
En Springer Spaniel er en meget smuk hund, med masser af energi. Den har en halvlang silkeblød pels, lange pjuskede ører og store mørke øjne. Pelsen er tæt tilliggende, glat og robust uden at være grov. Den beskytter godt mod vejrliget og er mindre plejekrævende end visse andre spaniels. Springer Spanielen er af middelstørrelse, kompakt, stærk og muskuløs med en meget stor jagtpassion. Som jagtbrugshund søger den over store områder, rejser vildtet og apporterer efter skuddet.
Den behøver motion, er glad for vand og nyder i fulde drag at få lov til at bevæge sig frit.
Hvalpene kommer med en formidabel stamtavle ude mage her i Danmark. Far til hvalpene er Blueberry Shepherd of Commonshall, som har produceret flere champion afkom, og Mor er Chaser Ashwood Amber, som stammer fra de mest vindende linjer i England. Morfar er Lisgarvagh Gold af Flora, dobbelt champion vinder, og hun har Engelske og internationale champions i alle stamtavlens led. Hvalpene arver det bedste fra forældre og bedsteforældrene, og træningen bliver lettere og sjovere og muligheden for succes bliver langt større med en god stamtavle. Hvalpene er vaccinerede og chipmærkede, og de er salgsklar til sommerferien, så der er rig mulighed for at knytte et venskab for livet med jeres nye hund. Kom og besøg os, og vælg netop den hund der passer til dig. Du vil få en ualmindelig trofast, livlig og opmærksom hund, som alle i familien kan have glæde af.

Race: Engelsk springer spaniel, stamtavle medfølger
Alder: 8 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 30.6.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;