Oprettet 15. april 2019

Old english bulldog, hund, 12 mdr.





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
6000 Kolding



Annoncebeskrivelse

Læs hele teksten før henvendelse!. Old english bulldog 1.5 år gammel, ikke kastreret. Ingen stamtavle.
Dejlig familie hund søger, grundet personlige omstændigheder, et nyt godt hjem.
Han er positiv og glad og vil kun hans mennesker det bedste. Han søger og elsker samværet med familien.
Han er glad for, at lege med andre hunde på samme alder.
Kan godt lide at observere hvad der sker omkring ham, derfor skal man også have tålmodighed når man går tur med ham. Han trækker ikke normalt, men det kan ske fx hvis han ser nogen han kender. Og han er bom stærk!
Han elsker at ligge i sofaen, gerne på ryggen og snorke. Eller foran brændeovnen efter en kold tur udendørs.
Han prutter, snorker og savler. Han elsker at tage en god spurt i haven og kommer løbende som et godstog. Han gør det af glæde og i leg, men man skal passe på, at man ikke bliver tacklet når han løber sådan rundt. Han kan også finde på at hoppe op. Både af børn og voksne. Det arbejdes på, at han skal stoppe med det. Han er meget glad når der kommer gæster og kan betegnes som “vild”. Det er noget man kan vælge at træne ham i. Han kan være alene hjemme i 8 timer. ( forvent herefter en hund med krudt bag i)
Han er renlig og kan de gængse ting som indkald, sit, dæk, pote ( til når poter skal tørres når de er våde). OBS!. Han er i efteråret testet positiv for pollenallergi. Det viste sig ved at han tabte pels i klumper svarende til en 25 øre mange steder på kroppen. Han skal muligvis medicineres for det i sommerhalvåret/ efteråret. Der har intet været her i vinter. Han har tendens til meget ørevoks i det ene øre, så det skal renses 1 gang ugentligt. OBS!. Han er på allergikost - selvom han ikke er testet for korn allergi, har vi valgt at give ham denne form for skåne kost. Dvs hans foder består af fisk ( tørfoder). Det gør hans godbidder også. Han får lammeben som kødben. Så er der ikke noget der provokeres. Alt medfølger. Skriv om jer selv ved interesse.

Oplysninger:
Racer: Old english bulldog
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;