Oprettet 15. april 2019

Mix, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5000 Odense C



Annoncebeskrivelse

Sammy - ca 2 år ca 14 kg. Video af Sammy .
`LINK FJERNET`. Sammy havde en tid , boet og levet I en park nær en sigøjner lejr i Tuzla,- formenelig har sammy lever af rester fra lejrens måltider - igennem en ven kom vores bekendte i kontakt med sammy, som behøvede at komme ind i sikkerhed .
Sammy viste sig hurtig at være en rigtig god dreng, og har hos os boet med andre hunde af begge køn uden problemer - Han går rigtig pænt i snor, det sammen med han øvrige opførelse gør vi er af den overbevisning at Sammy har haft sit eget hjem inden parken blev hans base. Da Sammy kom i sikkerhed hos os , valgte vi at klippe ham i bund , idet hans pels var alt for lang og som et filttæppe . erfaringen fortæller os at det er langt den bedste måde at få en bedre god pels på - den nye pels er nu på vej ud , og Sammys kommende hjem skal være indstillet på jævnligt pelspleje , børstning og klipning. Vi kan ikke fortælle ret meget om hvad Sammy har lavet i de 2 første år - men vi kan fortælle at vi herfra kun har gode oplevelser med Sammy, som er kontaktsøgende , mild, glad legende og indgår i hunde gruppen uden problemer. Vi ved også hvad vi ønsker for Sammy, for at sikre ham et aktivt liv, hvor han er en naturlig del af sit hjem,-
Sammy skal ikke bo i lejlighed, men have adgang til udeareal. der behøver ikke være stort , men vigtigt det er der , da han elsker at snuse rundt ude . og gerne snupper middagsluren i en krog hvis vejret er til det .
Vi ønsker ikke Sammy skal være alene hjemme mange timer hver dag.
Sammy skal ikke bo i familie med mindre børn, ikke han ikke kan med børn , men det daglige høje støj niveau stresser ham unødigt , et par større børn vil være helt fint. Sammy vil elske at der er anden hund -. Sammy er ved os blevet kastreret, har fået sine vacciner , er blevet tand tjekket og har fået renset tænder . han er chipset og rejser med eget pas. Sammy er lige nu i pleje i Tuzla - men kan komme til Danmark med først kommende transport i Maj - Så er.

Oplysninger:
Racer: Mix
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;