Oprettet 12. april 2019

Bichon Havanais





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
1 år og 8 mdr.
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Bichon Havanais
Farve: Sort med hvid
Køn: Han
Vægt: 6,5 kg
Alder: 1 år og 8 mdr.
Pris: 3000,00

Felix er en flot fyr, der desværre begyndte at reagere så voldsomt på børn i hjemmet, at tidligere familie ikke længere synes det var forsvarligt, at have Felix i et miljø, hvor børn ikke kunne undgås. Derfor leder Felix nu efter en børnefri familie, hvor han slet ikke behøver at tage stilling til dem og kan slappe helt af.

Felix har i tidligere hjem tilbragt meget tid i haven, som han har elsket, men hans aktivitetsniveau er højt, og hans nye familie bør lægge meget mere krudt i at aktivere og stimulere ham via oplevelser ude i naturen og træning. Han er ekstremt lærenem og kan allerede en del basis-ting, og det ville være synd og skam, hvis man ikke udnyttede hans lyst til at lære nyt. Det vil også kunne give ham lidt mere ro i hans kloge hoved.

Han er den type hund, der lige skal se fremmede mennesker an, men når han er tryg og man har vundet hans hjerte er han ekstremt loyal og kærlig, dog med en bestemt side også. 

Dette dyr befinder sig hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding) og kan besøges hver onsdag fra kl. 12.30 - 17.00 og den 1. søndag i måneden fra kl. 12.30 - 16.30 eller efter aftale med internatsleder Gitte. For mere info - ring på . telefon på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;