Oprettet 12. april 2019

Pomeranian





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
3 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Pomeranian / Spids
Farve: Rød
Køn: Han
Vægt: 9,3 kg
Alder: 3 år
Pris: 3000,00

Simba er en vidunderlig og lækker fyr, der leder efter en hundeerfaren og helt børnefri familie, der kan tage over som hans familie nr. fire. Hans nye ejere skal kunne håndtere det, Simba kommer med i rygsækken og kunne tilbyde ham hus med have samt en god balance mellem et aktivt udeliv, og en roligt og forudsigelig tilværelse indenfor.

Han kommer desværre med en meget trist historie i bagagen. Han har trods sit korte liv været i tre forskellige hjem, og i et af de første blev han behandlet rigtig dårligt, hvilket hans seneste familie har arbejdet rigtigt meget med at rette op på og med succes. Der er dog stadig lidt, der hænger ved, som at han for eksempel ikke er glad for alle mænd, og at han har sine grænser, der ikke skal overskrides.

Han er en hund med en del lyd på, og han har også et vogtergen, så han egner sig ikke i lejlighed og sammen med børn. Simba bryder sig ikke om katte og kan være lidt selektiv i henhold til andre hunde, men han har i tidligere familie formået at få sig en del gode hundevenner, så længe det ikke er hvalpe. Vi kan godt se ham i en familie, der har en sød og social hund i forvejen, som han kunne støtte sig op af, når tingene bliver lidt for overvældende.

Han er også selektiv overfor, hvem han kaster sin kærlighed på af mennesker, så ved besøg må man ikke forvente en hund, man får kontakt til med det samme. Det er noget, man skal gøre sig lidt fortjent til.

Simba elsker at komme ud og opleve en masse og lange gåture er hans absolutte favorit-disciplin. Den rette familie med den rette forståelse for hans baggrundshistorie og hans personlighed, og med en lyst til at arbejde videre med ham, får en virkelig dejlig hund, hvis man som sagt har tiden og tålmodigheden til det.

Simba har en løs knæskal på højre ben, og det er tidligere vurderet, at det ikke er til gene for ham og ej heller operationskrævende på nuværende tidspunkt, men det kan ændre sig på sigt. Han har også tidligere haft tendens til svamp i poterne, og man skal være opmærksom på at det kan være et tilbagevendende problem.

Simba er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;