Oprettet 12. april 2019

Pomeranian





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Pomeranian-blanding
Farve: Hvid
Køn: Han
Vægt: 5 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Kenzo er en super smuk og meget bestemt lille herre, der helt afgjort selv bestemmer, hvem han kan lide, og der er ikke rigtigt noget mønster i, hvem der kan godkendes af ham, og hvem der ikke kan.

Han har en lidt barsk historik, som hans nye familie nok skal blive informeret fuldt ud om, men det ligger helt klart, at Kenzo ikke er en hund for alle og enhver. Når Kenzo kaster sin kærlighed på en, så er man hans et og alt. Man er dog heller ikke i tvivl, hvis man ikke er i kridthuset hos ham.

I hans korte liv, har han tilbragt meget tid hos en "plejefamilie", når ejer ikke kunne tage vare på ham, og plejemor fortæller, at Kenzo kan være alene hjemme i cirka 5 timer ad gangen. Hun fortæller, at han sagtens kan bo i lejlighed, da han ikke er en særligt gøende hund, og at han er fræk til at stjæle ting og bide hul i dem, samt stikker af, hvis han ser sit snit til det, så han skal altid være i snor.

Han har et okay forhold til andre hunde, men bedst til at møde hunde på sin egen alder. Der bør hverken være kat eller hund i hans kommende hjem, og ej heller børn, da han er så selektiv, som han er og ikke er bleg for at markere og snappe ud, hvis han føler sig presset.

Hans kommende familie skal være erfarne hundeejere, og være indstillet på, at Kenzo måske kræver flere besøg for at vinde hans kærlighed. Man skal være meget bevidst om sit kropssprog omkring denne lille charmetrold, ikke bøje sig over ham, eller tage pludseligt fat i halsbånd eller andre pludselige bevægelser. Men får man knækket koden til hans hjerte, så får man verdens sjoveste bandit med en kæmpe personlighed.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;