Oprettet 11. april 2019

Chihuahua, hund, 8 år , salgklar 15-04-2019





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
8 år
Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Bobbi er en 8 år gammel hun-chihuahua (uden stamtræ), som har brug for et nyt hjem. Grundet en række livsændringer er situationen hos mig ikke længere optimal for den lille dame, som savner nogle åbne græsgange (som hun både elsker at ligge på, og spise) og ejer(e) der har masser af tid til at hygge. Bobbi er en lille og yderst rolig og kærlig hund, som foretrækker en stille og rolig livsstil med masser af putteri. Hun er god til at være alene i nogle timer, men foretrækker selskab. Desuden er Bobbi bange for mørke. Hun vejer i skrivende stund 1540 gram, og skal helst ikke over de 1600. Hun er ikke interesseret i legetøj (trods ivrige forsøg), men kan godt lide at lege "grave-leg" i et tæppe eller en dyne.
Små børn er ikke Bobbis yndlings-selskab, men hun kan godt vænne sig til dem.
Andre hunde er IKKE noget for Bobbi - hun har aldrig hilst på en anden hund (udover sine forældre og søskende), og forsøg på at socialisere hende har ikke givet pote. Lidt ekstra info:
-Bobbi er steriliseret, og har ikke tidligere været drægtig
-Bobbi er chippet og vaccineret (men det er snart tid til vaccine igen!)
-Bobbi kan ikke tåle ris - de bliver kastet op igen
-Bobbi har løse knæskaller på bagbenene - det er helt normalt hos chihuahua'er, og flere dyrelæger har frarådet en operation - det ville genere mere med et ar end med det nuværende.
-Bobbi har en enkelt gang haft en tilstoppet anal-kirtel. Det blev klaret med en lille operation, og har ikke været et problem siden. Med i prisen følger Bobbis flexi-snor, sele, skåle, hendes tæppe (hun er ikke til kurv), en lille trøje som er strikket til hende, samt hendes mad (omkring 4 kilo). Bobbi bliver naturligvis også formelt omregistreret. Flere billeder eller info kan sendes ved forespørgsel. Vi bor pt. i Sundby på Amager.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua
Alder: 8 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 15-04-2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;