Oprettet 11. april 2019

Podenco maneto., hund, 2 år





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Andrea er en lille fin forsigtig spansk maneto tæve på ca. 2 år. Hun vejer ca. 9-10 kg. og måler ca. 30-32 cm. Andrea er endnu en hund fundet forladt på gaden uden microchip. Hun blev indleveret på det spanske internat i marts 2019.
Andrea er en forsigtig lille pige, hun er usikker på mennesker og holder lidt afstand til os, men hun er hele tiden lige i nærheden, da hun er nysgerrig og kan se, at de andre hunde er helt trygge med os. Hun kommer hurtigt hen og snuser til dine fingre, når hun kender dig og måske får man lov til at ae hendes kind. Det kan ikke vare længe, før hun bliver fortrolig med de faste folk, der kommer på internatet.
Hun er super god med alle de andre hunde, hun ser ud til at finde tryghed i dem og følger dem rundt. Hun holder sig på afstand af ballademagerne og undgår enhver konflikt.
Vi tror ikke, at Andrea har været i et hjem før, så vi vil gerne finde et roligt hjem uden små børn og det er et krav at der er mindst én anden sød hund i hjemmet, så hun har en at støtte sig til og lære af. Det skal være et hjem med tålmodighed, der vil give hende den tid og hjælp hun har brug for, for at lære at være i et hjem. Vi har endnu ikke set hende i snor, hun er formentligt ikke vant til at gå ture og har måske heller ikke oplevet trafik.
Gå ind på FAVEBOOK siden : Rosa´s Spanske Hunde og se en lille film med hende.
Andrea er blevet steriliseret, chippet, vaccineret og har fået EU pas. Hun bliver blodprøvetestet ved reservation.
Det koster 3300 kr. at adoptere denne lille forsigtige pige og det er inkl. fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Podenco maneto.
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;