Oprettet 7. april 2019

Fransk Bulldog





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort, plettet
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
9. maj 2019
Placering
Placering
7000 Fredericia
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Min lille Dixie har fået den 9 marts 4 skønne og flotte hvalpe, allerede med fine næser! Lige nu de er 1 måned gammel og salgsklar den 9 maj.
Dixie er helt fantastisk mor, med meget imødekommende temperament. Faren er sort med hvidt på brystet, der ingen allergi eller vejrtræknings problemer hos forældrene. Dixie er registreret i Dansk Kenel Klub og har stamtavle faren er uden stamtavle men han er ren fransk bulldog. Hvalpene er 100 ægte men uden stamtavle. Jeg går meget op i at tæve samt hvalpe for kvalitets foder som passer til mor og hvalpene, tæven for også tilskud af kalk mm. så hvalpene får hvad de skal bruge for at blive gode robuste hunde.
Fire smukke og kærlige hvalpe søger kærligt hjem. De alle er klassiske og har præcis de kendtegn og proportioner, en Fransk bulldog skal have og er bare på alle måder top lækker. De er legesyge, tillidsfuld og socialiseret, utroligt glade for menneskelig kontakt. Hvalpene er vokset op i stuen og er vant til daglig dagens lyde. De er født og opvokset i et trygt hjem, ud af et klud på 2 tæver(sort) og 2 hanner (sort og plettet ).
De vil være vaccineret, blev chippet og har sundhedsbog samt med 2 gange ormekur. Hvalpene er af højeste kvalitet og med hvalpene medfølger hvalpepakke.

Alle slags spørgsmål er velkomme. Du er også altid velkomme komme på besøg og hilse på hvalpene.
Der betales reservationsgebyr på 2500 kr.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;