Oprettet 31. marts 2019

Malinois, hund, 3 år





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Jeg sælger min dejlige og skøre hund som jeg har fået fra gaden i Portugal. Honeys kommende hjem skal være et yderst rummeligt hjem med forståelse for racen.
Honey er utrænet, men hun er super skarp på øverste etage. Med den rigtige træning og tilgang til hende vil hun blive en fantastisk hund. På nuværende tidspunkt har jeg fået så meget arbejde at jeg næsten ingen tid har til hende og det fortjener hun ikke. Hun har nogle vanskeligheder som jeg mener bunder i usikkerhed og mangel på opdragelse.
Hun knurrer af hunde og mennesker. Men hun vil gerne hilse på dem og er egentlig glad imens hun gør det - hun ved bare ikke hvordan man skal opføre sig.
Som alle andre hunde der ikke bliver motiveret tilstrækkeligt spiser hun sko, tasker og andet hun lige kan finde. Men dette er tydeligt værst de dage hun ikke er blevet motioneret tilstrækkeligt. Hun er sund og rask. Helt vanvittig kærlig overfor sin ejer og er super hengiven. Jeg forbeholder mig retten til at frasortere i købere, der er ikke noget der hedder kø politik her. Alene af den grund at jeg vil finde det bedste alternativ til min dejlige vapse. Skriv ved mere info.

Racer: Malinois
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;