Oprettet 24. marts 2019

Retrieverblanding, hund, 2 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4400 Kalundborg



Annoncebeskrivelse

Findes det helt rigtige match til Fanny. Et aktivt par der kan og vil give hende et dejligt hundeliv?
Jeg er af personlige årsager nødt til at finde et nyt, kærligt og blivende hjem til min 21 måneder gamle, 23 kilo tunge retrieverblanding, Fanny. Hun er stille og rolig, når hun er inde. Elsker at putte og blive nusset i sofaen. Er renlig og kan være alene hjemme op til 6 timer. Vi går 8-10 km om dagen over 2-3 ture, og her foregår al bevægelse i hurtigløb. Der er lige så meget knald på udendørs, som hun er stille inde. Hun elsker at bade i hav og sø det meste af året og leger vildt med de hunde, hun møder. Hun går mest uden snor.
Hun trænger til kærlig, men konsekvent socialisering og opdragelse. Hun har det med at gø, når vi møder nogen, hun ikke kender. Hun er vant til hus med have, hvor hun gerne residerer og holder øje med alt og gør, hvis nogen går forbi. Hun har aldrig været i en by og egner sig derfor ikke som byhund, og hun skal ikke bo i lejlighed. Hun er ikke vant til børn og katte.
Hun vil nok trives hos et aktivt par med kendskab til hunde. Som bor i hus, og hvor den ene går hjemme eller højst er væk i 5-6 timer. Hvis der er en legesyg og robust anden hund, vil det nok være et plus.
Jeg kan vente på de rigtige, kommende ejere.
Kun skriftlige henvendelser. Jeg skriver eller ringer tilbage, hvis jeg synes, der er noget at gå videre med.
Prisen er ikke afgørende, men det koster jo penge at have hund, så at vise at I er villige til at betale noget, er af betydning.

Oplysninger:
Racer: Retrieverblanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;