Oprettet 23. marts 2019

Beagle





Race
Race
Beagle
Alder
Alder
4 år og 1 måned



Annoncebeskrivelse

Smukke skønne Balto søger sin nye familie, da gamle ejer ikke kunne dække hans behov optimalt.
Han er en dejlig dreng med en masse krudt i måsen, og har meget beaglens sind. Han er en utrolig skarp og klog lille hund. Han er også ret udspekuleret, i sær hvis han ikke får den rette aktivering. Så stikker han nemlig af, eller finder sine egne ting at lege med. Han manglede i den grad opdragelse og stimulering da han kom til os, men vi synes han er ved at blive en fantastisk hund, der gerne vil træne og lignende. Han kan dog stadig ikke stå alene i en have/på en fold, da han bare graver under hegn/låge og løber ud. Er vi ved ham eller i nærheden, er der ingen problemer. Han var ikke super godt socialiseret da han kom til os, men han er faktisk super god med de andre hunde, og der er kun nogle få hanhunde han ikke har gidet at hilse på - ellers tager han alle hunde i stiv arm. Han har boet sammen med kat hos tidligere ejer. Han er vant til børn fra 4 års alderen, men da vores søde Balto har lidt berøringsproblemer (hans poter - kan finde på at knurre med mere) vil vi gerne have det er større børn, der har respekten overfor ham, så giver han den nemlig 100% igen. Vi træner berøring dagligt, og har næsten ingen problemer mere. Han er vant til at ligge i sofa, men ikke i sengen.
Han søger en aktiv familie, gerne en der har kendskab til beaglens kloge hoved, og kender til labradorens mad glæde. Han søger hus og have, og et sted hvor han enten kan komme med på job eller ikke skal være meget alene; han kan være alene op til 6 timer - men keder sig hurtigt.
Han er ikke en første gangs hund. SKRIV GERNE EN MAIL (roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk) MED HVAD DU KAN TILBYDE, HVAD DU HAR AF ERFARING MED HUND MED MERE.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;