Oprettet 16. marts 2019

Engelsk bulldoog, hund, 5 år





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
6990 Ulfborg



Annoncebeskrivelse

Vores Ultimative hygge hund Lulu søger nyt hjem. Hun er en kærlig og dejlig hund, hun elsker at lege og sove og det kan som regel høres. ved snorken, men det høre jo med til racen, og hygge prutter da os engang imellem :). Hun er født d.02.05.14 så tæt på 5 år. elsker at kæle og hygge
er renlig
kan værre alene hjemme
god til at køre bil
elsker mennesker og børn
hun er ikke den bedste til at gå i snor men kan dog heller ikke gå ret meget mere end end 1.5 km før hun ikke gider mere.
Hun kan godt med andre hunde, problemet er bare hendes kondi kan ikke følge med til det fordi hun er så lege syg så køber må helst ikke have andre hunde.

Vi sælger hende fordi vi har en datter på 2 år og venter en mere til juli og vi kan mærke vi for mindre og mindre tid end det hun fortjener og kræver. Vi ønsker ikke at køber skal avle på hende , så det er en betingelse som vi vil kræve en underskrift på eller at hun bliver stereliseret . Vi forbeholder os retten til ikke at sælge hvis vi ikke mener det er det rette hjem for Lulu, da det er vigtigt for os at vi finder det rette sted til hende.

Racer: Engelsk bulldoog
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;